Wie ben ik?

Leuk dat je meer over mij wilt weten. De mooiste beelden worden bijna altijd gemaakt als je op je gemak en ontspannen bent bij de fotograaf en dus een goeie klik hebt.

Ik ben Brecht, 26, geboren in Kortrijk en wonend in Gent. Naast mijn werk als fotograaf, werk ik full-time als een van de founders bij de startup IntelliProve, waar ik voornamelijk verantwoordelijk ben voor de technische ontwikkeling.

Fotografie zelf is bij mij al spelenderwijs en van jongs af aan begonnen met foto’s trekken tijdens de reizen met ons gezin. Toen ik in het middelbaar eindelijk mijn eerste spiegelreflex kreeg, ben ik beginnen experimenteren en dieper ingaan op de technische en artistieke kant van fotografie. Ik begon actief bij te leren, cursussen te volgen en had steevast mijn camera bij overal waar ik kwam – tot lichte ergernis van mijn vriendin wanneer ik weer eens al mijn materiaal verzamelde voor we konden vertrekken 😌Je hoort het al, het fotograferen is bij mij een uit de hand gelopen hobby. 

Verder ben ik een nuchtere en flexibele kerel en dit uit zich ook in mijn manier van werken. Ik ben zeer bij de pinken en ben steeds erg attent voor de wensen van de klant. Mijn liefde voor het vak drijft me om met veel zorg en een kritisch oog te werk te gaan, steeds op zoek naar de mooiste en meest pakkende momenten. Ik besteed veel tijd aan een nauwkeurige nabewerking van de foto’s, zodat elk beeld volledig tot zijn recht komt. Voor mij is het dan ook het belangrijkste op het einde van de rit een tevreden klant te hebben. Een positieve reactie op de foto’s is voor mij een echte drijfveer en maakt me gewoon ook gelukkig! 

Ik trek foto’s van allerlei evenementen, van concerten en sportwedstrijden tot trouws en communies. Ook filmen, met meerdere camera’s of vanuit de lucht met de drone, is  mogelijk. Neem gerust eens een kijkje in mijn portfolio. 

Heb je vragen? Aarzel niet of me te contacteren, ik geef je graag wat meer uitleg in verband met prijzen en hoe ik te werk ga. Bekijk zeker ook eens de veelgestelde vragen, mogelijks vind je daar al een antwoord. 

Huwelijken zijn zo'n beetje het epicentrum van elk liefdesverhaal, toch? Het vastleggen van echte momenten tussen koppels en hun families geeft me telkens weer een kick!
Brecht Dhuyvetters

Get in Touch

Heb je interesse in een trouwreportage, gezinsfotoshoot of ander type evenement? Of heb je eerst nog een paar vragen?