Info en prijzen

Leg je kostbare momenten vast

Als toegewijde fotograaf ben ik gepassioneerd om de unieke momenten van jouw leven vast te leggen, van de romantische belofte van een huwelijk tot de warme verbinding binnen gezinsmomenten of het ritmische spektakel van een concert.

Onder elke categorie vind je richtprijzen en info over wat inbegrepen is.

Categorieën

Gezin

vanaf €300, inclusief:


2u fotografie ter plaatse


Bij jullie thuis of in de natuur


Selectie en nabewerking van alle foto's


Stijlvol online album met alle afgewerkte foto's in hoge resolutie


Makkelijk delen en downloaden van de foto's via het online album


Makkelijk nabestellen van uitvergrotingen / canvas

Huwelijk

vanaf €1200, inclusief:


6u fotografie ter plaatse


Selectie en nabewerking van alle foto's


Stijlvol online album


Alle foto's in hoge resolutie, zonder watermerk


Vrijblijvend kennismakingsgesprek en overlopen planning


Snelle preview van jullie beste beelden


Makkelijk delen en downloaden van de foto's via het online album


Makkelijk nabestellen van uitvergrotingen / canvas

Concert

vanaf €400, inclusief:


3u fotografie ter plaatse


Beelden gegroepeerd zoals gewenst, bv. per muziekstuk


Eerste selectie snel na concert. Mogelijkheid tot behind the scenes, raccordbeelden en meer


Selectie en nabewerking van alle foto's


Stijlvol online album met alle afgewerkte foto's in hoge resolutie


Makkelijk delen en downloaden van de foto's via het online album


Makkelijk nabestellen van uitvergrotingen / canvas

VEelgestelde Vragen

Portretten, verjaardagen, communies enzoverder behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden, de prijzen hiervoor liggen in lijn met de gezinsshoot. Verder doe ik ook video-opnames, bijvoorbeeld van concerten. Stuur me gerust een berichtje voor meer info.

De drie bovenstaande categorieën zijn de basispaketten waarvan ik meestal start. Indien je graag wilt dat ik langer aanwezig ben, is dit uiteraard mogelijk. Het uurtarief voor extra uren ligt op €125.

Ik lever mijn foto’s steeds zonder watermerk, dit zit in alle pakketten in de prijs inbegrepen. Tenzij je specifiek een watermerk wilt – mijn logo is zeer stijlvol! 😉

Dit hangt af van het type evenement. Voor een korte shoot of concert is dit vaak binnen de twee weken. Voor een huwelijk kan dit iets langer zijn. Ik streef ernaar om de foto’s steeds binnen de 4 weken afgewerkt te hebben. Indien jullie de foto’s sneller nodig hebben, kunnen we dit sowieso ook vooraf bespreken. Een preview komt bij de meeste pakketen al binnen de dag!

Je ontvangt de digitale bestanden bij mij steeds in zeer hoge resolutie, zeker hoog genoeg om je huis mee te behangen. 😉

Wel is het belangrijk om te weten dat heel wat afdrukdiensten aanpassingen aanbrengen aan de foto’s, wat niet alleen de kwaliteit beïnvloedt, maar ook het unieke karakter van de foto’s, waar ik zorgvuldig aan werk.  Daarom bied ik zelf hoogwaardige fotoprints aan tegen zeer concurrerende prijzen. Ik werk hiervoor samen met een professioneel fotolab.

Hierbij krijg je steeds ook de garantie op een kwalitatieve druk, want ik screen elke foto nog eens volledig, bewerk indien nodig nog extra na en bereid deze voor om op het juiste formaat te drukken.

Dit is zeker mogelijk, we bekijken samen hoe we dit praktisch regelen.

Ik hanteer doorgaans een documentaire stijl, waarbij ik me voornamelijk op de achtergrond bevind en tracht prachtige, spontane beelden vast te leggen.

De schoonheid zit hem meestal in de momenten. Grote én kleine momenten, grappige, serieuze, emotionele, intense momenten. Mijn focus ligt op de mensen, de sfeer en de emoties. Bij een huwelijk wil ik dat jullie later bij het bekijken van de foto’s jullie dag levendig opnieuw kan beleven.

Natuurlijk zijn er naargelang van het type evenement ook delen waarbij ik even naar voren kom, bijvoorbeeld tijdens  koppelfoto’s en groepsfoto’s, om een handje te helpen bij het poseren indien gewenst.

Elk beeld bewerkt ik achteraf zorgvuldig na op een tijdloze, unieke manier.

Jullie krijgen alle kwalitatieve foto’s van mij. Dit wil zeggen, alle foto’s die goed gelukt zijn, uiteraard zonder dubbele foto’s. Ik houd geen mooie foto’s achter en alles is steeds inbegrepen. 

Bestellen kan heel gemakkelijk via het online album waar je bij aflevering toegang toe krijgt. Als je op een foto klikt, krijg je alle opties en bijhorende prijzen voor uitvergrotingen. Het online album blijft 6 maanden beschikbaar. Toch nog even iets bekijken, downloaden of nabestellen na 6 maanden? Geen probleem, geef me een seintje en ik zet het album terug online voor jou!

Alle foto’s worden veilig bewaard in mijn archieven tot 5 jaar ver!  Je kan ze steeds bij me opvragen, ik stuur je met plezier een downloadlinkje.

Jazeker, cadeaubons worden op maat gemaakt en je kan zelf een tekstje kiezen. Natuurlijk heb ik ook een kant-en-klare versie. Contacteer me gerust via de contact-pagina voor meer info.

Contact

Heb je interesse in een trouwreportage, gezinsfotoshoot of ander type evenement? Of heb je eerst nog een paar vragen?